top of page
Equipo de yoga

Política de privacitat

Responsable:

Drishti Ioga - Centre de ioga 

Finalitat:

Les dades que ens faciliteu a través del formulari de contacte d'aquest web seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de respondre les vostres consultes i enviar-vos informacions relacionades amb el centre Drishti Ioga.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada. En cap cas cedirem les vostres dades a tercers sense el vostre consentiment previ. 

Legitimació: 

Tractem les seves dades en el marc de la navegació de l'usuari a través de la nostra web o d'un contacte, subscripció o consulta amb el centre de ioga a través de correu electrònic o dels formularis de contacte.

El contacte telefònic o electrònic amb l'usuari per a la prospecció d'informacions o promocions relatives a l'entitat podrà basar-se en l'interès legítim de Drishti Ioga. 

Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de Drishti Ioga faci'ns arribar un correu electrònic a drishtiioga@gmail.com

Destinataris: 

No es preveuen cessions de dades.

Drets: 

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, dirigint-se a: carrer Joan Maragall 4, 08780 de Pallejà o mitjançant correu electrònic a drishtiioga@gmail.com.

En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es, per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.

Procedència

Les dades personals són obtingudes directament de l'interessat.

Les categories de dades que es tracten són les següents:

- Dades identificatives de navegació
- Codis de client
- Adreces postals o electròniques
- Informació comercial


bottom of page